Welkom bij Quality Works

Wij ontwikkelen, bouwen en beheren kwalitatief hoogwaardige websites en -shops. Daarbij maken we in de basis vaak gebruik van Opencart, maar we zijn natuurlijk ook goed thuis in pakketten zoals Magento, Prestashop, Wordpress en WooCommerce.

Van het opzetten van een simpele site of shop tot een volledige huisstijl met uniek ontwerp, wij zijn je one-stop-shop!

Sinds 2009 werken wij samen met Quality Works. Inmiddels werken we met een 3e versie van de webshop en recentelijk hebben we ook onze huisstijl laten updaten. Quality Works heeft ons altijd goed en eerlijk begeleid bij al onze wensen.

Marcel van Minnen - CBSHOP.com

Ik werk sinds 2010 samen met Quality Works. Onze webshop, winkelsysteem, voorraadbeheer en facturatie werken via een sterk aangepaste Opencart webshop. Het is fijn om samen te werken met een partner die actief meedenkt en oplossingen aandraagt.

Frank Switser - AFS Motorparts

Partners

Onze proactieve instelling

Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem. Wij denken graag met je mee om jouw ideale website of webshop vorm te geven. Maar ook als je al wel helemaal weet wat je wilt zijn wij niet bang om onze mening te geven. Eigenwijs? Misschien. Kennis van zaken? Dat zeker. Door onze jarenlange ervaring met Opencart durven we te zeggen dat wij de beste kennis in huis hebben om dit pakket geheel naar jouw wensen te customizen. Neem contact met ons op