Opencart modules

Onze jarenlange ervaring met Opencart zetten wij niet alleen in voor jouw projecten, ook bieden we via Opencart.com een aantal gratis en betaalde modules aan. Van een simpele aanpassing van de categorie weergave tot een uitgebreide filter module of een integratie van PostNL Bezorgopties, ons aanbod is divers maar altijd van dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent. Loop je toch tegen een probleem aan of heb je een vraag, dan staan we klaar om je te helpen, of het nu een gratis module is of een betaalde.

Geweldige extensie. Maakt de filter opties intuitief en aanpasbaar. De beste filter module die ik heb gevonden voor Opencart. En geweldige support ter ondersteuning

Dave - Premium Website Design

Deze extensie is een "must have". De ontwikkelaar heeft geweldige skills, snelle antwoorden en is erg vriendelijk. Zeer aangeraden aan iedereen!

Thuy

PostNL partner

Naast een breed scala aan modules die wij zelf voor Opencart hebben ontwikkeld zijn wij ook partner met PostNL, voor hun klanten bieden wij integratie van PostNL services in de Opencart installatie.

De eerste module in deze serie is voor PostNL Bezorgopties, met deze module kan je klant zelf zijn of haar aflever moment en locatie kiezen uit een selectie die via PostNL wordt aangeboden.

Onze modules

Wij bieden onze modules exclusief via Opencart.com, omdat dit een open-source project is geloven wij erin dat het belangrijk is om de makers van het pakket te ondersteunen met de commissie op de verkopen van de modules.

Niet elke module die we aanbieden is betaald, we hebben ook enkele essentiële of simpelere modules die we gratis aanbieden, zo kan je zorgen dat je Opencart installatie optimaal ingezet kan worden en kan je ook kennis maken met de kwaliteit van ons werk.

Over het algemeen ligt de prijs van onze modules ook niet erg hoog, het moet voor jou ook leuk blijven, een goede functie toevoeging tegen een betaalbare prijs is ideaal, het zou je immers veel meer tijd en geld kosten om zo'n aanpassing zelf te (laten) maken.