PostNL Bezorgopties

Voor klanten die gebruik (willen) maken van PostNL Bezorgopties hebben wij een uitgebreide Opencart plugin ontwikkeld die direct en simpel te gebruiken is in elke Opencart 2.x shop.

Via deze service kan je je klanten de mogelijkheid bieden om extra bezorgopties te selecteren zoals een avondlevering of ophalen bij een PostNL locatie (voorheen pakjegemak).

Voor deze plugin moet je wel bij PostNL aangemeld zijn voor bezorgopties, aangezien wij gebruik maken van jouw publieke webshop ID van PostNL.

Mogelijkheden van onze plugin

  • Kies welke bezorgopties je aan je klanten aan wilt bieden
  • Stel een prijs in voor normale verzending en extra kosten voor bepaalde opties
  • Kies voor gratis verzending vanaf een bepaald bedrag
  • Kies hoeveel dagen je wilt wachten met verzenden als een product niet op voorraad is en een bepaalde voorraad status heeft
  • Kies de wijze van weergave in de checkout van je shop
  • Creëer CSV bestanden met dagelijkse zendingen voor makkelijke import bij Mijn PostNL

Onze module kost 39,99 dollar en is te koop via de website van Opencart, klik op onderstaande button om naar de productpagina te gaan

Over PostNL Bezorgopties

Uw klant kiest zelf waar en wanneer zijn bestelling bezorgd wordt.

Het aanbieden van verschillende oplossingen rondom bezorging van online bestellingen blijkt een garantie voor succes. Met de nieuwe, uitgebreide bezorgopties van PostNL biedt u uw klanten 100% ontvangstgemak. Flexibel, snel en op elk gewenst moment.


Lees meer over PostNL Bezorgopties op de website van PostNL

Heb je verder nog vragen, dan helpen je graag verder. Voor vragen over de installatie of gebruik van de plugin kan je contact met ons opnemen. Voor overige vragen over de PostNL Bezorgopties kan je contact opnemen met PostNL.